Executive Search

Permanente fiscale posities

Ons uitgangspunt is om onze opdrachtgevers een keuze te bieden uit de best passende kandidaten die op dat moment in de markt beschikbaar zijn. Wij hebben daarvoor een gestructureerde marktbewerking uitgedacht.

Door de combinatie van deze in de afgelopen 25 jaar ontwikkelde search procedure, diepgaande kennis van de fiscale markt en uiterst professionele adviseurs wordt meer dan 95% van alle opdrachten succesvol ingevuld. Ook voor de lange termijn.

Fiscale interim-posities

Al vanaf de start bleek er ook behoefte aan tijdelijke ondersteuning. Voor het vervullen van deze korte termijn vraagstukken, bijvoorbeeld vervanging in het kader van een zwangerschapsverlof, zijn wij de activiteit Legal People Interim Solutions gestart. Inmiddels hebben wij het meest actuele bestand van interim fiscalisten voor het vervullen van veelal specialistische interim-vragen betreffende alle mogelijke belastingmiddelen.

 

Legal People bemiddelt vaste posities voor ervaren advocaten, bedrijfsjuristen en (kandidaat-)notarissen en vervult tevens strategische juridische posities op interim-basis. Voor meer informatie ga naar: www.legalpeople.nl

Compliance People is een label van Legal People en bemiddelt vaste posities voor ervaren compliance specialisten en vervult tevens strategische compliance posities op interim-basis. Voor meer informatie ga naar: www.compliance-people.nl